Vad gör jag?

Produktionsbyrå / Frilans / Film / Web / Sociala medier

Videos for social media

Att använda videos för att sprida sitt budskap på sociala medier är idag en “no-brainer”. Vad många däremot glömmer är att anpassa sina videos efter dessa medier. På MADEbyPS producerar jag videos från idé till färdig film med tanke på målgrupp, budskap och spridningspotenital.

Eventvideos

Behöver du hjälp med att profilera dig eller ditt företag? Jag producerar presentationsfilmer som kan användas på hemsidor, reklamfilmer för både tv och sociala medier, och eventfilmer där det gäller att fånga ögonblicket.

Eventfilm

Oavsett om du planerar ett bröllop, kick-off, invigning eller någon privat- eller företagsevent så är dessa minnen värda att spara på. En bild säger mer än tusen ord, vad säger då inte tjugofyra bilder i sekunden?

Webbutveckling / Webbdesign

Jag både designar och utvecklar hemsidor med fokus på på hög användarvänlighet både för er som håller sidan levande och för era besökare.

Vem är jag?

”The only way to do great work is to love what you do” - Steve Jobs.
Som en ung och kreativ person finns det mycket jag både älskar och vill göra. Jag tror på att hårt arbete är den enda vägen till framgång - och det enda sättet att verkligen kunna arbeta hårt är att göra det man älskar. - Och genom att jobba hårt med sin passion kommer att leda till lycka - och lycka är den enda sanna framgången.

Jag är en nyexaminerad student från Högskolan Västs - Digitala Medier program. Denna utbildning ändrade mig på så otroligt många nivåer och jag lärde mig saker om mig själv som jag kanske aldrig hade förstått annars - nämligen min passion för att skapa!

Jag upptäcke filmskaparnas värld - vilket idag är min absolut största passion - där jag älskar både teorin bakom varje beslut till varje bild, såsom tekniken för att fånga det bästa möjliga materialet, och slutligen själva produktionen - allt från att filma på plats till redigeringen.

Genom utbildningen växte också intresset för att utveckla hemsidor. Det är något särskilt att arbeta med webbdesign och försöka förstå hur besökarna kommer använda och se på hemsidan. Likväl finns det ingen större glädje än att hitta lösningar under själva webbutvecklingen.

En sak som jag har lärt mig och står fast vid är att kunskap, skola, erfarenheter kan enbart ta dig såpas långt. - Men det enda som kan ta dig till oändligheten är om du gör det med passion.

Kunder och samarbetspartners tycker till